Content

Content laat je merk leven en je campagne werken

Alles is content. Content is alles. De video die je pusht. Het gekke filmpje dat een consument van je product maakt en verTiktokt wordt door muzikale content creators. Maar hoe knoop je alles zó aan elkaar dat het niet optelt, maar vermenigvuldigt?

01 - content

Contentstrategie

We definiëren jouw contentmissie en -doelen om verhalen te vertellen die er echt toe doen. Onze strategieën zijn ontworpen om jouw merk te versterken en jouw doelgroep te boeien.

03 - content

Social strategie

We bouwen sociale strategieën die groei stimuleren. Door het begrijpen van jouw publiek, creëren we content die verbindt en converteert op alle sociale platformen.

02 - content

Kanaalstrategie

We vinden de optimale mix van kanalen om jouw content effectief te verspreiden. Onze aanpak zorgt ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt, op de juiste plaats en het juiste moment.

04 - Content

Contenthuis

Ons contenthuis definieert en structureert de belangrijkste boodschappen van je merk. Daarnaast bepaalt het de wijze waarop deze boodschappen kunnen worden gecommuniceerd.

Meer bekijken?

Onze content cases

Van social strategie tot contenthuis, en van kanaalstrategie tot contentstrategie: wij hebben de expertise om je merkverhaal krachtig en doelgericht over te brengen. Laat je inspireren door onze succesverhalen en zie hoe onze geïntegreerde aanpak leidt tot concrete resultaten.

maart 14, 2022

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

  • Merk

    Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

  • Content

    Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

  • Media

    Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk case
augustus 14, 2020

DAKA

Hoe ondanks verstedelijking een sportketen de aanjager voor lokale sport weet te worden.

Bekijk case