Content Media Merk oktober 20, 2023

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers ontwerpt, installeert en onderhoudt al meer dan 100 jaar technische installaties voor mens en maatschappij.

  • Merk

  • Content

  • Media

Hoe we een technische speler van ruim 100 jaar opnieuw een gezicht hebben gegeven.

Hoppenbrouwers had, naar aanleiding van haar 2030 strategie, behoefte om het merk een nieuwe lading te geven op emotioneel niveau. Een manier die vooral vertelt, of beter nog: doet voelen wie Hoppenbrouwers is en welke rol het bedrijf, de bevlogen mensen en het Hoppenbrouwers merk spelen in de maatschappij. De visie van Hoppenbrouwers 2030 benoemt niet alleen de grote impact van de snelle technologische ontwikkelingen op onze samenleving en onze wereld, maar ook de rol die techniek heeft om bij te dragen aan duurzaamheid en onze leefbaarheid voor nu en de toekomst. Daarnaast diende het merkthema de cultuur van Hoppenbrouwers te borgen, waar de kennis, kunde, drive en betrokkenheid van de mensen het (verschil) maken.

Waar techniek leeft

Al meer dan 100 jaar zijn wij de technische dienstverlener waar techniek leeft. Wij zijn de vakmensen die met passie, drive, kennis en kunde onze leefomgeving steeds comfortabeler, schoner, veiliger, gezonder en duurzamer maken. Want vanuit de snelle technologische ontwikkelingen dragen we bij aan een nieuwe duurzame levensstandaard, die we door kunnen blijven geven aan toekomstige generaties.

Om dit waar te maken, geloven we in de combinatie van betrokkenheid en kennis. En dat zit in onze mensen. Door in hen te investeren, investeren wij in de toekomst van morgen.

Play Video
Play Video

Nieuw logo en nieuwe communicatiestijl.

Naast de ontwikkelingen op b2b vlak, is Hoppenbrouwers zich ook gaan richten op de b2c markt. Hieruit volgde de behoefte om de communicatiestijl die Hoppenbrouwers al zo lang kenmerkt aan te passen en meer ‘van nu’ te maken. Deze aanpassing is een volwaardige restyling geworden, incl. geheel nieuw logo.

Merk
Content
Media

Het resultaat

De cijfers

0

Interviews afgenomen

0

Tasjes uitgedeeld

0

Reacties ontvangen