Expertise contenthuis

De beste content staat compleet als een huis


Goede impactvolle content staat of valt met structuur en consistentie. Alle aspecten van content, formats en messaging komen overzichtelijk samen in ons contenthuis.

Domein

Wat is het domein van jullie merk? Wat is de paraplu waar alles onder valt? De satéprikker die alles bij elkaar houdt? Het domein is gebaseerd op de kern(waarden) van je merk en/of de rol die je aanneemt voor je doelgroep. Dit bepaalt ook de doelstelling van je content(strategie)

Thema’s

Hier staan de grotere thema’s centraal die we willen aankaarten. In de basis zouden dit al de kernwaarden van het merk kunnen zijn. Maar denk ook aan je functionele en emotionele betekenis en eindwaarde. Het moet duidelijk je merk vertegenwoordigen en open genoeg zijn voor meerdere invullingen. Want mogelijk krijgt het thema nog subonderwerpen (topics) die hierbinnen vallen.

Die content gaat verder dan wat je op social zet. Een klantreis bevat namelijk meerdere contactmomenten en daarbij verschillende soorten content, zoals inderdaad social content, maar mogelijk ook emails, magazines, video’s, infographics en whitepapers. Wij hebben de expertise in huis om al deze content in de volledige breedte te ontwikkelen.

Topics en formats

Hersenen zoeken naar structuren. Daarom creëren we herkenbare terugkerende rubrieken/formats waarin we onze verschillende verhalen vertellen. We vragen ons af: hoe kunnen we onze topics het beste behandelen? Welk type format spreekt onze doelgroep aan? Op welke kanalen? Hoe gaat het er herkenbaar uitzien? 

Verhalen

Vervolgens brainstormen we periodiek over relevante en actuele verhaalideeën, die je op een contentkalender plot. Je bepaalt wie het gaat uitwerken, stelt een deadline en voilà, we hebben content!

Meer bekijken?

Onze content cases

Van social strategie tot contenthuis, en van kanaalstrategie tot contentstrategie: wij hebben de expertise om je merkverhaal krachtig en doelgericht over te brengen. Laat je inspireren door onze succesverhalen en zie hoe onze geïntegreerde aanpak leidt tot concrete resultaten.

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk Case
oktober 20, 2023

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers ontwerpt, installeert en onderhoudt al meer dan 100 jaar technische installaties voor mens en maatschappij.

 • Merk

  Positionering Merkconcept Key visuals

 • Content

  Contentstrategie Interne communicatie

Bekijk Case

Merz

Merz Aesthetics is de internationale marktleider in esthetische geneeskunde. Hun producten en services stellen professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun...

Bekijk Case
maart 14, 2022

Voedingscentrum

Hoe het Voedingscentrum in 2016 – voor het eerste in twaalf jaar – een vernieuwde versie van de Schijf van Vijf: het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde...

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  TVC, Influencer marketing, Social

Bekijk Case
oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering,...

 • Merk

  Merk positionering

 • Media

  Print, Radio, Display, Digital audio

 • Content

  Podcast, Social content, Ambassadeurs

Bekijk Case
maart 14, 2022

Domino’s, Get the box and the bucket

Hoe Domino’s naast hun wereldberoemde pizza’s een compleet nieuwe maaltijd range introduceert: Crunchy Chicken!

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling

 • Content

  Ontwikkeling Video- productie videoshoot

 • Media

  TVC, Online video

Bekijk Case