Content Highlight Media Merk oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering, ‘Succes door doen’, effectief in de markt te zetten door hiervoor een activerende campagne te ontwikkelen.

  • Merk

    Merk positionering

  • Media

    Print, Radio, Display, Digital audio

  • Content

    Podcast, Social content, Ambassadeurs

Succes door doen

Kenneth Smit Trainingen zette een strategische campagne op met als doel de nieuwe merkpositionering ‘Succes door doen’ krachtig te communiceren en breed te integreren onder trainers. De bestaande trainingen, bekend om hun actieve en praktijkgerichte aanpak, vormden de basis van deze campagne. Het initiatief richtte zich op het versterken van het merkgedachtegoed onder trainers, die een sleutelrol spelen in de uitvoering en communicatie van deze filosofie naar deelnemers toe.

Content
Media

De resultaten benadrukken het succes van de geïntegreerde aanpak van content creatie en leadgeneratie, waarmee Kenneth Smit zijn marktpositie binnen de opleidingssector significant kon versterken.

Het resultaat

De cijfers

0 %

Potentiële leads

+ 0 M

Impressies

0

Podcast downloads

0 %

Traffic stijging

Zakelijk podcast format: tussen kennen en kunnen

Om het ‘thought leadership’ van Kenneth Smit nog verder uit te dragen binnen de salesbranche hebben we een zakelijk podcastformat in samenwerking met BNR ontwikkeld. In deze serie genaamd “Tussen Kennen en Kunnen” gaan trainers en koplopers samen in gesprek. In de podcast worden o.a. inzichten en handvatten met de doelgroep gedeeld over het veranderende, zakelijke landschap.