Campagne Content Highlight Merk maart 14, 2022

Domino’s, Get the box and the bucket

Hoe Domino’s naast hun wereldberoemde pizza’s een compleet nieuwe maaltijd range introduceert: Crunchy Chicken!

  • Merk

    Campagne- ontwikkeling

  • Content

    Ontwikkeling Video- productie videoshoot

  • Media

    TVC, Online video

Proef de Crunchy Revolutie!

Bij Today’s Milk zetten we de standaard voor de toekomst van smaakmakers. Dat doen we nu met Domino’s Crunchy Chicken – een culinaire revolutie in snackland. We staan aan de vooravond van een spannende confrontatie: de meester van de pizza versus de virtuoos van de chicken. Een uitdaging? Absoluut. Maar wij zijn klaar om Nederland te laten watertanden. Onze missie? De buckets uit Kentucky doen vergeten en de crunch van Domino’s op de kaart zetten.

Get the box ánd the bucket!

“In onze nieuwste TVC vieren we de unieke smaken van Nederland. Van dynamische duo’s tot bruisende vriendengroepen en warme gezinsmomenten, we tonen de rijke diversiteit die ons land kleurt. Want uniformiteit? Daar passen we voor. Wij introduceren de ‘Box and the Bucket’: een deur-tot-deur ervaring waar ovenverse verwennerij centraal staat.

Elk koppel, elke groep, elke smaak krijgt een spotlight met onze ‘Box and the Bucket’, waarbij we de essentie van Domino’s benadrukken. Of het nu gaat om de vertrouwde kwaliteit die gezinnen koesteren, de razendsnelle bezorging die samenkomsten viert, de authentieke ovengebakken perfectie of de spicy vibes voor de urban smaakavonturiers – bij ons is het een culinaire ontdekkingstocht. En voor de studenten? Een ‘pick & mix’ van smaken die net zo divers is als jullie zelf. Domino’s brengt iedereen samen, want gedeeld genot is dubbel genot.”

One Stop Shop

Gaandeweg het creatieve proces kwamen we op ons allergrootste insight: daar waar Domino’s nu nog synoniem is aan pizza, kan dankzij de uitbreiding van het menu voortaan het hele gezin of de hele vriendenclub, slagen bij één bezorger én zo kan iedereen gezellig allemaal tegelijk eten, alles lekker net zo warm!

Content
Media

Wij geloven erin, nee: weten zeker, dat de combinatie van content en de juiste media in de funnel een boodschap versterkt. De ‘bucket-list’ activatie die we ontwikkeld hebben, hebben we gemedialiseerd op social media om de mentaliteit verder te laden en bewijzen. 

Het resultaat

De cijfers

0

Buckets besteld in de introductie periode

0

Bucket list activaties

0

% boven benchmark