Expertise contentcreatie

Van quick bites tot diepgaande verhalen

We bedenken niet alleen content, we brengen het natuurlijk ook tot leven! Om zo op de juiste manier, met de juiste boodschap jouw doelgroep te bereiken.

Micro, meso, macro

Content is onder te verdelen in verschillende lagen content als merk content en social content. Daarbij kijken we ook naar een onderverdeling in micro, meso en macro content. Wat een onderverdeling is qua interval en productie intensiteit.

Macro content bestaat uit grote producties voor content. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een activatie of social campagnes.
Meso content is vaak inspirerende content die regelmatig gepost wordt. Denk hierbij aan formats zoals blogs, tops, tips & tricks. Maar ook whitepapers en infographics over trends en ontwikkelingen.

Micro content is de ‘basis’ content die vaak geplaatst wordt, zoals bijvoorbeeld aan formats zoals handige weetjes, of inhaakmomenten, of een ‘begin van het weekend’ post.

Door content in te delen in verschillende lagen, brengen wij structuur aan in je content. Samen met jou natuurlijk.

Redactionele matrix

Voor je content bepaal je dus enerzijds je formats, om vervolgens daarin de relevante informatie en verhalen aan je doelgroep te vertellen. Bij Today’s Milk ontwikkelen we ook je gehele redactionele matrix. Aan de hand van enerzijds je redactionele onderwerpen en anderzijds je basisformats bepalen we steeds weer de nieuwe relevante invulling voor je contentstrategie.

 

Die content gaat verder dan wat je op social zet. Een klantreis bevat namelijk meerdere contactmomenten en daarbij verschillende soorten content, zoals inderdaad social content, maar mogelijk ook emails, magazines, video’s, infographics en whitepapers. Wij hebben de expertise in huis om al deze content in de volledige breedte te ontwikkelen.

Redactievergaderingen

Consistent en frequent content ontwikkelen is key. Daarom plannen wij met regelmaat redactievergaderingen om de contentkalender in te vullen en onderwerpen te bepalen voor de aankomende periodes. Welke trends spelen er waarop ingespeeld kan worden? Welke inhaakmomenten zijn er? Door samen te brainstormen over onderwerpen worden er vanuit verschillende perspectieven content ingevuld.

Meer bekijken?

Onze content cases

Van social strategie tot contenthuis, en van kanaalstrategie tot contentstrategie: wij hebben de expertise om je merkverhaal krachtig en doelgericht over te brengen. Laat je inspireren door onze succesverhalen en zie hoe onze geïntegreerde aanpak leidt tot concrete resultaten.

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk Case
oktober 20, 2023

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers ontwerpt, installeert en onderhoudt al meer dan 100 jaar technische installaties voor mens en maatschappij.

 • Merk

  Positionering Merkconcept Key visuals

 • Content

  Contentstrategie Interne communicatie

Bekijk Case

Merz

Merz Aesthetics is de internationale marktleider in esthetische geneeskunde. Hun producten en services stellen professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun...

Bekijk Case
maart 14, 2022

Voedingscentrum

Hoe het Voedingscentrum in 2016 – voor het eerste in twaalf jaar – een vernieuwde versie van de Schijf van Vijf: het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde...

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  TVC, Influencer marketing, Social

Bekijk Case
oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering,...

 • Merk

  Merk positionering

 • Media

  Print, Radio, Display, Digital audio

 • Content

  Podcast, Social content, Ambassadeurs

Bekijk Case
maart 14, 2022

Domino’s, Get the box and the bucket

Hoe Domino’s naast hun wereldberoemde pizza’s een compleet nieuwe maaltijd range introduceert: Crunchy Chicken!

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling

 • Content

  Ontwikkeling Video- productie videoshoot

 • Media

  TVC, Online video

Bekijk Case