Expertise campagneconcept

De beste campagnes werken niet alléén op de lachspieren

Geen connective campaigning zonder een sterk merk. We kunnen je helpen je merk zo kernachtig neer te zetten, dat het echt van betekenis wordt voor klanten. Of ze nu overwegen om klant te worden of onderdeel van jouw team.

We komen tot die kern op basis van business intelligence (predictive analysis, markt- en doelgroep analyse en business en marketing insights). Hierop ontwikkelen we scherpe positioneringen en helpen organisaties met hun digitale transformatie.

Marktanalyse

We verzamelen en analyseren informatie over specifieke markten, met als doel om inzicht te krijgen in de behoeften, wensen en gedragingen van de doelgroep van onze klanten. Wij helpen marketeers om hun marketingstrategieën en -tactieken te bepalen door bijvoorbeeld de concurrentie te bestuderen, markttrends te identificeren en klantgedrag in kaart te brengen. Dit kan ook helpen om nieuwe kansen te identificeren en beter te begrijpen hoe een bedrijf zich kan onderscheiden in de markt.

User journey en mechanisme

De customer/user journey, ook wel bekend als de klantreis, is de mentale reis die een klant maakt van het moment dat hij of zij zich bewust wordt van een product of dienst tot het moment dat hij of zij het koopt en vervolgens gebruikt. Het helpt marketeers om te begrijpen hoe klanten omgaan met een product of dienst en welke touchpoints belangrijk zijn tijdens het aankoopproces. Door de customer journey te begrijpen, kunnen marketeers gerichte en effectieve marketingcampagnes ontwikkelen die gericht zijn op elk punt in deze reis, wat zal leiden tot een hogere conversieratio en tevredenheid van de klant.​

Mediacampagne: analyse

Aan elke succesvolle mediacampagne ligt een zorgvuldige strategische analyse ten grondslag. Bij Today’s Milk combineren we data-insights met creatieve intuïtie om de meest effectieve campagnestrategieën en communicatiekanalen te ontdekken. Onze uitgebreide analyse benadert elke campagne met een frisse blik, gericht op het maximaliseren van impact en betrokkenheid. We zorgen ervoor dat jouw boodschap niet alleen wordt gezien, maar vooral dat deze aansluit bij de behoeften en interesses van je doelgroep, wat leidt tot daadwerkelijke interactie en actie. Door deze benadering verzekeren we dat elke mediacampagne een solide fundament heeft dat bijdraagt aan het bouwen en versterken van jouw merkidentiteit.

Meer weten?

Graag nemen we je mee in onze werkwijze. Stuur ons een berichtje, dan nemen we contact met je op.

Concept

Creativiteit is de levensader van Today’s Milk. Elk concept dat we ontwikkelen, is geworteld in innovatie en originaliteit, bedoeld om jouw merk op te laten vallen in een verzadigde markt en echt van betekenis te laten zijn. Van de eerste brainstormsessie tot de uiteindelijke uitwerking, we zorgen ervoor dat ieder idee niet alleen fris en uniek is, maar ook echte waarde toevoegt. Zowel in merkidentiteit en –verhaal, als in marktbenadering en mechanisme.

Productie

Bij de realisatie van onze creatieve concepten staat kwaliteit voorop. Today’s Milk beschikt over een uitgebreid partnernetwerk van professionals, waardoor we in staat zijn om een breed scala aan producties van topniveau te leveren. Van cutting-edge digitale content en multimediale campagnes tot interactieve gebruikerservaringen. Onze samenwerking met vooraanstaande experts in elke branche zorgt ervoor dat we de grenzen van het mogelijke verleggen.

Deze netwerkgerichte benadering stelt ons in staat om voor elk project de meest geschikte talenten en technologieën aan te sluiten. Hierdoor kunnen we garanderen dat elk detail perfect is uitgevoerd en dat het eindproduct niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze ook overtreft. Bij Today’s Milk zijn we toegewijd aan het creëren van uitzonderlijke ervaringen die jouw merk versterken en een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep.

Meer bekijken?

Onze merk cases

Ontdek hoe we merken transformeren met onze verschillende expertises, gericht op het creëren van unieke merkbelevingen.
mei 15, 2023

Zwijsen

Hoe Uitgeverij Zwijssen leerkrachten van groep 1 & 2 weer Stapel op hun werk laat worden.

 • Merk

  Positionering

 • Campagne

  Sponsored content PR

 • Media

  Social media Vakbladen

Bekijk Case

Merz

Merz Aesthetics is de internationale marktleider in esthetische geneeskunde. Hun producten en services stellen professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun...

Bekijk Case
oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering,...

 • Merk

  Merk positionering

 • Media

  Print, Radio, Display, Digital audio

 • Content

  Podcast, Social content, Ambassadeurs

Bekijk Case

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk Case
augustus 14, 2020

DAKA

Hoe ondanks verstedelijking een sportketen de aanjager voor lokale sport weet te worden.

 • Merk

  Campagne-ontwikkeling, Merkthema

 • Content

  Foto- en video productie, Social doorvertaling

 • Campaign

  Local Hero, Branding, Superdeals

Bekijk Case
oktober 20, 2023

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers ontwerpt, installeert en onderhoudt al meer dan 100 jaar technische installaties voor mens en maatschappij.

 • Merk

  Positionering Merkconcept Key visuals

 • Content

  Contentstrategie Interne communicatie

Bekijk Case