Expertise display advertising

Trek ogen in het land der banner-blinden

Merkbekendheid stimuleren met de inkoop van real-time advertentieruimte.

Jouw merk versterken met display marketing

Display advertising, ook wel banner advertising genoemd, is een vorm van adverteren waarmee je een boodschap visueel kan overbrengen op websites en apps. Voorheen werd display advertising voornamelijk ingezet voor branding doeleinden (naamsbekendheid vergroten). Door de ontwikkelingen in de markt zijn er nu uitgebreide mogelijkheden om specifieke doelgroepen te bereiken met display advertising. Hierbij kan er getarget worden op demografische en geografische gegevens, domeinen, keywords, 1st en 3rd party data of specifieke segmenten zoals Food of Sport.

Daarnaast zijn er verschillende formaten van banners die gebruikt kunnen worden, zoals IAB banners of rich media banners als een APTO (Active Page Take Over). Hierdoor kan er zowel ingezet worden op branding en engagement met rich media, en performance met IAB banners bijvoorbeeld.

Onze aanpak

Met online banners realiseren we een groot kwalitatief bereik op verschillende websites en apps. In de touch-fase kan display advertising het grote kwalitatieve bereik van online banners worden gecombineerd met het visueel overbrengen van je merk, dat ervoor zorgt dat aspecten zoals kleuren, logo’s en namen aan je merk worden verbonden. Display heeft een grote impact op branding.

Daarnaast kan display marketing met specifieke targeting klanten inspireren en enthousiasmeren voor jouw merk, wat op de lange termijn ook de merkbekendheid verhoogd. Last but not least kunnen we bezoekers die al op de website zijn geweest retargeten, een succesvolle strategie om conversies te stimuleren.

Meer weten?

Graag nemen we je mee in onze werkwijze. Stuur ons een berichtje, dan nemen we contact met je op.

Programmatic inkoop display

Met programmatic inkoop kunnen wij real-time advertentieruimte inkopen en daarmee de juiste advertenties laten zien aan jouw doelgroep. Door middel van open RTB, private market places of directe deals kunnen we advertentieruimte inkopen op premium domeinen. We maken gebruik van Display & Video 360 (het Demand Side Platform van Google) en Quantcast. Hiermee kunnen we op meer dan 80 Ad Exchanges en 900 miljoen websites adverteren. Met real-time bidding kunnen we een specifieke doelgroep bereik en doen we een bod op basis van verzamelde data. Hierdoor kun je je budget effectief besteden en bereik je de juiste doelgroep. Tijdens de campagne zijn alle resultaten real-time inzichtelijk en wordt er regelmatig geoptimaliseerd.
Meer bekijken?

Onze media cases

Ben je benieuwd hoe onze expertises in media leiden tot succesverhalen? Bekijk dan onze cases hieronder.

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk Case
augustus 14, 2020

DAKA

Hoe ondanks verstedelijking een sportketen de aanjager voor lokale sport weet te worden.

 • Merk

  Campagne-ontwikkeling, Merkthema

 • Content

  Foto- en video productie, Social doorvertaling

 • Campaign

  Local Hero, Branding, Superdeals

Bekijk Case

Merz

Merz Aesthetics is de internationale marktleider in esthetische geneeskunde. Hun producten en services stellen professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun...

Bekijk Case
mei 15, 2023

Zwijsen

Hoe Uitgeverij Zwijssen leerkrachten van groep 1 & 2 weer Stapel op hun werk laat worden.

 • Merk

  Positionering

 • Campagne

  Sponsored content PR

 • Media

  Social media Vakbladen

Bekijk Case
maart 14, 2022

Voedingscentrum

Hoe het Voedingscentrum in 2016 – voor het eerste in twaalf jaar – een vernieuwde versie van de Schijf van Vijf: het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde...

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  TVC, Influencer marketing, Social

Bekijk Case
oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering,...

 • Merk

  Merk positionering

 • Media

  Print, Radio, Display, Digital audio

 • Content

  Podcast, Social content, Ambassadeurs

Bekijk Case