Expertise merkstrategie

Wanneer heeft je doelgroep boodschap aan je belofte?

Voor het ontwikkelen van een merkstrategie, gebruiken we een aantal beproefde modellen, zoals de Winning Zone, Waarde Piramide en Positioneringsladder. Hiermee bepalen we de doelen voor het merk, de manier waarop het zich kan onderscheiden van de concurrentie en hoe het zich dient te presenteren aan de markt. Daarnaast bepalen we hoe het merk zal worden gecommuniceerd aan de doelgroep, welke marketingtactieken zullen worden gebruikt en hoe het merk zich kan ontwikkelen in de toekomst.

(Her)positionering – plek in de markt, onderscheidend vermogen

In de dynamische wereld van vandaag, is een duidelijke positionering van onschatbare waarde. Bij Today’s Milk specialiseren we ons in het (her)definiëren van jouw merkpositie, zodat je niet alleen zichtbaar bent, maar ook onvergetelijk. Door middel van diepgaande marktanalyse en inzicht in jouw unieke krachten, scherpen we jouw plek in de markt aan en benadrukken we wat jou onderscheidt van de rest. Het resultaat? Een merk dat niet alleen staat voor wat het verkoopt, maar ook voor wat het vertegenwoordigt in de harten en geesten van jouw doelgroep.

Propositie – USP’s, merkbeloftes. Mentaliteitsbelofte

Een sterke propositie vormt het hart van elk succesvol merk. Bij Today’s Milk gaan we verder dan het simpelweg opsommen van USP’s; we verbinden deze unieke verkoopargumenten met krachtige waarden die de essentie van jouw merk vangen. Elke aspect van je aanbod wordt zorgvuldig ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je niet alleen opvalt in de markt, maar dat je er ook een diepgaande band mee opbouwt. Door de kernwaarden en overtuigingen van jouw merk te vertalen naar een heldere en overtuigende boodschap, bouwen we een propositie die jouw doelgroep niet alleen begrijpt, maar waar ze zich ook sterk mee identificeren. Dit gaat verder dan het delen van wat je biedt; het gaat om het delen van een visie die je publiek inspireert en verbindt met jouw merk op een betekenisvolle manier.

Meer weten?

Graag nemen we je mee in onze werkwijze. Stuur ons een berichtje, dan nemen we contact met je op.

Merkconcept – pay-off, key visuals

Een krachtig merkconcept staat centraal in elke communicatiestrategie. Bij Today’s Milk combineren we creatieve flair met strategisch inzicht om o.a. pay-offs en key visuals te ontwikkelen die jouw merkidentiteit versterken en voortbouwen op je merkbelofte. Van pakkende slogans die blijven hangen tot visuele elementen die jouw verhaal vertellen. Ons doel is om een samenhangend beeld te scheppen dat jouw merk tot leven brengt. We creëren niet alleen een visuele en verbale identiteit die opvalt, maar ook een die een blijvende indruk achterlaat en een emotionele band smeedt met je publiek.
Meer bekijken?

Onze merk cases

Ontdek hoe we merken transformeren met onze verschillende expertises, gericht op het creëren van unieke merkbelevingen.

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk Case
mei 15, 2023

Zwijsen

Hoe Uitgeverij Zwijssen leerkrachten van groep 1 & 2 weer Stapel op hun werk laat worden.

 • Merk

  Positionering

 • Campagne

  Sponsored content PR

 • Media

  Social media Vakbladen

Bekijk Case
augustus 14, 2020

DAKA

Hoe ondanks verstedelijking een sportketen de aanjager voor lokale sport weet te worden.

 • Merk

  Campagne-ontwikkeling, Merkthema

 • Content

  Foto- en video productie, Social doorvertaling

 • Campaign

  Local Hero, Branding, Superdeals

Bekijk Case

Merz

Merz Aesthetics is de internationale marktleider in esthetische geneeskunde. Hun producten en services stellen professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun...

Bekijk Case
oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering,...

 • Merk

  Merk positionering

 • Media

  Print, Radio, Display, Digital audio

 • Content

  Podcast, Social content, Ambassadeurs

Bekijk Case
oktober 20, 2023

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers ontwerpt, installeert en onderhoudt al meer dan 100 jaar technische installaties voor mens en maatschappij.

 • Merk

  Positionering Merkconcept Key visuals

 • Content

  Contentstrategie Interne communicatie

Bekijk Case