Expertise identiteit

Hoe jouw merk tot de verbeelding spreekt

Jouw merkidentiteit is meer dan je logo; het is hoe de wereld jou ziet. We ontwikkelen identiteiten, zowel visueel als verbaal, die authentiek resoneren met jouw kernwaarden en doelgroep.

Merkpersoonlijkheid/gedrag

Elk merk heeft een unieke persoonlijkheid; een set van menselijke eigenschappen die bepalen hoe het communiceert en zich gedraagt in de wereld. Bij Today’s Milk putten we onder meer inspiratie uit archetypes. Deze tijdloze, universele karakters bieden een krachtig kader voor het vormgeven van hoe een merk communiceert, zich gedraagt en waargenomen wordt. Of je nu streeft naar een merk dat als vriendelijk, professioneel, innovatief, of juist rebels wordt ervaren, wij zorgen ervoor dat elk aspect van je merkgedrag deze persoonlijkheid versterkt en authentiek overbrengt.

Visuele identiteit

Een sterke visuele identiteit gaat verder dan alleen een logo of kleurenpalet. Het is een visuele taal die je merkpersoonlijkheid weerspiegelt en communiceert zonder woorden. Bij Today’s Milk creëren we een consistente visuele identiteit die je merk onderscheidend en herkenbaar maakt. Niet op basis van subjectiviteit en onderbuikgevoel, maar op basis van de strategie en research naar wat wel en niet werkt. Van typografie tot beeldgebruik, van kleurschema’s tot vormen, we zorgen ervoor dat elk visueel element bijdraagt aan een direct herkenbare look en feel. En daarmee bijdraagt aan het doel van het merk.

Tone of voice, tone of visual

Bij Today’s Milk werken we aan het definiëren van een specifieke tone of voice en tone of visual die nauw aansluiten bij je merkpersoonlijkheid en visuele identiteit. Onze strategie is om een stem en stijl te ontwikkelen die authentiek, coherent en effectief zijn over alle communicatiekanalen heen. Dit betekent het vinden van de juiste balans tussen wat je zegt en hoe je het zegt (of laat zien), zodat elke boodschap een sterke verbinding maakt met je doelgroep en de unieke aard van je merk versterkt.
Meer bekijken?

Onze merk cases

Ontdek hoe we merken transformeren met onze verschillende expertises, gericht op het creëren van unieke merkbelevingen.
augustus 14, 2020

DAKA

Hoe ondanks verstedelijking een sportketen de aanjager voor lokale sport weet te worden.

 • Merk

  Campagne-ontwikkeling, Merkthema

 • Content

  Foto- en video productie, Social doorvertaling

 • Campaign

  Local Hero, Branding, Superdeals

Bekijk Case
oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering,...

 • Merk

  Merk positionering

 • Media

  Print, Radio, Display, Digital audio

 • Content

  Podcast, Social content, Ambassadeurs

Bekijk Case

Merz

Merz Aesthetics is de internationale marktleider in esthetische geneeskunde. Hun producten en services stellen professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun...

Bekijk Case

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk Case
oktober 20, 2023

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers ontwerpt, installeert en onderhoudt al meer dan 100 jaar technische installaties voor mens en maatschappij.

 • Merk

  Positionering Merkconcept Key visuals

 • Content

  Contentstrategie Interne communicatie

Bekijk Case
mei 15, 2023

Zwijsen

Hoe Uitgeverij Zwijssen leerkrachten van groep 1 & 2 weer Stapel op hun werk laat worden.

 • Merk

  Positionering

 • Campagne

  Sponsored content PR

 • Media

  Social media Vakbladen

Bekijk Case