Expertise social advertising

Merkbaar effectiever zijn op sociale kanalen

Like. Love. Share. Connect. 365 dagen per jaar. 24 uur per dag.

Think global, act local

In het snel veranderende landschap van online marketing is social advertising een constante factor van kracht. Today’s Milk navigeert door de nieuwste social media trends met een oog voor de volgende grote beweging. Wij weten hoe jouw doelgroep te bereiken met finesse, dankzij onze expertise in diepgaande targetingmogelijkheden. Dit resulteert in maximale relevantie met minimale verspilling. Met ons aan je zijde benut je het potentieel van elk sociaal platform optimaal, om je boodschap met precisie over te brengen — op het juiste moment, op de juiste plek.

Wat doet social advertising voor je merk?

Bij Today’s Milk transformeren we social media campagnes in krachtige instrumenten voor het verzamelen van inzichtelijke data. Deze data over content, interactie en conversie vormt de basis voor het versterken en efficiënter maken van je marketing over alle kanalen. Door eerst op kleine schaal te experimenteren, slijpen we je boodschap tot ze perfect resoneert, klaar om op grotere schaal uit te rollen voor maximale impact. Met onze gerichte targeting benaderen we jouw specifieke doelgroep nauwkeurig, zodat elke campagne met chirurgische precisie snijdt en de effectiviteit ervan verzekerd is.

Meer weten?

Graag nemen we je mee in onze werkwijze. Stuur ons een berichtje, dan nemen we contact met je op.

Social advertising voor ieder budget

Social advertising kan voor iedere portemonnee geschikt zijn. Het is laagdrempelig en er is geen minimale spend vereist om te beginnen. Afhankelijk van de doelstellingen is er voor ieder budget een social advertising plan te maken. Of je nou de bakker op de hoek bent of een internationaal opererend bedrijf bent.

Experimenteren op social

Social media advertising is ideaal om te experimenteren van creatives. Een A/B test draaien om te zien welke video beter wordt uitgekeken of welke carrousel afbeelding laat een hogere CTR zien? Social Advertising is hier uitermate schikt voor. Test hier op kleine schaal je creatie voordat je deze bijvoorbeeld gaat gebruiken in een landelijke campagne.
Meer bekijken?

Onze media cases

Ben je benieuwd hoe onze expertises in media leiden tot succesverhalen? Bekijk dan onze cases hieronder.

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk Case
augustus 14, 2020

DAKA

Hoe ondanks verstedelijking een sportketen de aanjager voor lokale sport weet te worden.

 • Merk

  Campagne-ontwikkeling, Merkthema

 • Content

  Foto- en video productie, Social doorvertaling

 • Campaign

  Local Hero, Branding, Superdeals

Bekijk Case

Merz

Merz Aesthetics is de internationale marktleider in esthetische geneeskunde. Hun producten en services stellen professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun...

Bekijk Case
mei 15, 2023

Zwijsen

Hoe Uitgeverij Zwijssen leerkrachten van groep 1 & 2 weer Stapel op hun werk laat worden.

 • Merk

  Positionering

 • Campagne

  Sponsored content PR

 • Media

  Social media Vakbladen

Bekijk Case
maart 14, 2022

Voedingscentrum

Hoe het Voedingscentrum in 2016 – voor het eerste in twaalf jaar – een vernieuwde versie van de Schijf van Vijf: het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde...

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  TVC, Influencer marketing, Social

Bekijk Case
oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering,...

 • Merk

  Merk positionering

 • Media

  Print, Radio, Display, Digital audio

 • Content

  Podcast, Social content, Ambassadeurs

Bekijk Case