Expertise mediastrategie en mediaplanning

Ook de lekkerste track flopt als je geluid uit staat

Met de juiste mediastrategie bereiken we je doelgroep, op het juiste moment, met de juiste boodschap, op de juiste plek.

Making brands fact-based

Maar hoe? Het medialandschap verandert continu en tegelijkertijd is er een soort van wapenwedloop ontstaan tussen online marketingbureaus. Waar die andere bureaus hopen om op korte termijn snel te scoren op je concurrentie, gelooft Today’s Milk dat serieuze aandacht dient uit te gaan naar je lange termijn performance. Ons devies: laat vooral niet na je te richten op lange termijn merkvoorkeur. Dit dient ook als uitgangspunt voor de online mediastrategie die wij voor onze klanten opstellen en het online mediaplan dat hieruit voortvloeit.

Hoe komt de online mediastrategie tot stand?

Voor je mediastrategie nemen wij jouw doelgroep en je doelstellingen als uitgangspunt. Door middel van een gedegen onderzoek worden je doelgroepen nauwkeuriger worden bepaald. Wij weten wij waar ze zich bevinden en hoe wij ze het beste kunnen bereiken. Inspelend op de interesses en het online gedrag van je doelgroep, passen wij de meest innovatieve mogelijkheden van online marketing toe. Ons gedetailleerd doordachte plan voor jouw media inzet, toegespitst op jouw doelgroep, bundelen we in het online mediaplan dat we voor je opstellen. Interesse en vertrouwen bij je doelgroepen vergroten we dusdanig, dat er kwalitatieve performance wordt gerealiseerd. Middels een positieve customer experience en een optimale flow, zorgen wij voor duurzame merkrelaties, waarbij we nooit de focus op conversies verliezen.

Lange termijn voorkeur

Het draait echter niet alleen om de kwalitatieve performance. Door invulling te geven aan touch-tell-sell, stimuleren we interesse en vertrouwen bij je doelgroep, hetgeen resulteert in een lange termijn merkvoorkeur. Wij werken vanuit dit principe omdat er door middel van het opbouwen van merkvoorkeur, meer bereikt wordt dan met ‘return on ad spend’ verhogingen (ROAS) op de korte termijn. Wij zijn -en dat is uniek binnen onze branche- in staat om deze data-based werkwijze uit performance marketing, toe te passen op brand building. Onze gedetailleerde analyse van data gebruiken we als input voor de digitale strategie, die merken helpt fact-based te maken. Ook dat van jou. Kortom; wij streven naar lange termijn groei met focus op performance én merkvoorkeur en dát onderscheidt Today’s Milk van de rest.
Meer bekijken?

Onze media cases

Ben je benieuwd hoe onze expertises in media leiden tot succesverhalen? Bekijk dan onze cases hieronder.
mei 15, 2023

Zwijsen

Hoe Uitgeverij Zwijssen leerkrachten van groep 1 & 2 weer Stapel op hun werk laat worden.

 • Merk

  Positionering

 • Campagne

  Sponsored content PR

 • Media

  Social media Vakbladen

Bekijk Case
oktober 1, 2021

Kenneth Smit

Kenneth Smit, toonaangevend in trainingen voor business en sales professionals, staat bekend om zijn praktijkgerichte en interactieve leerbenaderingen. Zij vroegen Today’s Milk om hun innovatieve merkpositionering,...

 • Merk

  Merk positionering

 • Media

  Print, Radio, Display, Digital audio

 • Content

  Podcast, Social content, Ambassadeurs

Bekijk Case
maart 14, 2022

Voedingscentrum

Hoe het Voedingscentrum in 2016 – voor het eerste in twaalf jaar – een vernieuwde versie van de Schijf van Vijf: het op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde...

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  TVC, Influencer marketing, Social

Bekijk Case
augustus 14, 2020

DAKA

Hoe ondanks verstedelijking een sportketen de aanjager voor lokale sport weet te worden.

 • Merk

  Campagne-ontwikkeling, Merkthema

 • Content

  Foto- en video productie, Social doorvertaling

 • Campaign

  Local Hero, Branding, Superdeals

Bekijk Case

Merz

Merz Aesthetics is de internationale marktleider in esthetische geneeskunde. Hun producten en services stellen professionals in de esthetische gezondheidszorg in staat om het zelfvertrouwen van hun...

Bekijk Case

Simyo

Hoe de impact van de ‘Waarom duur doen?’ campagne van Simyo hoog en consistent blijft in een volledig geïntegreerde online marketing- en contentstrategie.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Media

  Display- advertising Preloaders DOOH

Bekijk Case