Campagne Content Highlight Merk maart 15, 2019

Kwantum

Dat je bij Kwantum ‘veel voor weinig’ kunt kopen, begreep de consument inmiddels wel. Maar wát precies? Om dit consistent en aansprekend te communiceren, werd Today’s Milk gevraagd een communicatieconcept te ontwikkelen waarop Kwantum langjarig haar complete cross-channel communicatie kon baseren.

  • Merk

    Campagne- ontwikkeling

  • Content

    Contentstrategie Online platform ontwikkeling Video- productie

  • Media

    TV Commercial Online video Display- advertising Preloaders

We maken geen campagne, we kopen een huis.

We startten niet met conceptontwikkeling maar zochten én vonden een nieuwe manier om herkenning, sympathie en relevantie te borgen bij de Nederlandse consument: we kochten een huis, Nieuwstraat 15. Een écht huis dat de spil vormde van waaruit alle verhalen, situaties en activaties werden gestart en gevoed. Een plek waar consument, product en merk elkaar ontmoetten.


Big Idea: Het huis kreeg ook echte bewoners: Frank en Esther. Met echte discussies, keuzes en frustraties. Een stel dat, net als zo veel woonconsumenten, het maximale uit hun woonbudget wilde halen. En het merk een gezicht gaf in commercials, online video’s en het contentplatform Nieuwstraat 15.

Contentplatform Nieuwstraat 15

Een online 360 graden contentplatform (gebaseerd op de Google Streetview technologie) werd het decor uit de TV-spotjes en online movies en een interactieve showroom vol actuele producten. Rechtstreeks gekoppeld aan de webshop. Het platform gaf Kwantum de mogelijkheid om direct, authentiek en ongekunsteld de voordelen van hun producten en oplossingen te communiceren. In een reeks TV-commercials brachten we Frank en Esther massamediaal tot leven. Niet als promotieduo, maar om producten en diensten te ‘primen’ in het brein van de consument. Met herkenbare triggers (vloer zelf leggen of laten doen) en door hen op ideeën te brengen met producten en diensten waar je ‘beter van woont’.​

Kwantum jubileumcampagne 'Echt wonen'

Voor Kwantums 40-jarig bestaan lanceerden we met de campagne ‘Echt wonen’ een nieuwe, volgende fase. Nog dichter op de huid van de consument, met een eerlijke kijk op wonen. Voelbaar gemaakt in TV-commercials waarin niet Frank en Esther, maar allerlei consumenten en hun herkenbare woonwensen te zien waren. De campagne werd ondersteund door outdoor en een guerrilla actie tijdens de vt wonen&design beurs.

Merk
Content

We integreerden de campagnecontent naadloos over alle social kanalen, waardoor we consistente betrokkenheid genereren bij onze voornaamste doelgroep: #interiorjunkies en bankshoppers, die hun zoektocht naar inspiratie online beginnen.

Het resultaat

De cijfers

0 %

Trafficstijging

0

Huis gekocht

0 .000

Weergaven