Campagne Media Merk maart 14, 2022

HUBSUB: Het Nieuwe Geluid van Werkend Nederland

In een tijd waarin de echo van de arbeidsmarkt ons meer vertelt over onvrede dan over kansen, stelt HUBSUB zich een nieuwe vraag: Hoe kunnen we werk niet alleen noodzakelijk, maar ook vreugdevol maken?  Ontdek hoe wij van de status quo naar een revolutie in werkplezier zijn gegaan.

 • Merk

  Campagne- ontwikkeling, Positionering

 • Content

  Content- strategie Format- ontwikkeling Video- productie Animatie

 • Campagne

  Display- advertising, DOOH, OLV

Herdefiniëren van Werkplezier: De Grote Ommezwaai

In een arbeidsmarkt gekenmerkt door krapte en onrust, tonen recente studies aan dat de wensen van werknemers significant zijn veranderd. Today’s Milk kreeg de taak om het merk HUBSUB te positioneren als een baanbrekende speler in arbeidsbemiddeling, gericht op het verhogen van werkplezier en het verlagen van werkstress.

Cijfers Liegen Niet: De Verborgen Waarheden van Werkend Nederland

Ons onderzoek onthulde alarmerende cijfers over werkplezier en stress op het werk:

 • 22% gaat met tegenzin naar werk
 • 65% ervaart nauwelijks plezier in hun werk
 • 10% ervaart structurele stress

Anderzijds toonde het ook mogelijkheden voor verbetering:

 • 93% gelooft dat meer werkplezier stress kan verminderen
 • 48% wil meer afwisseling in hun werk

Gemeenschap en Carrière: Samen voor Geluk

HUBSUB positioneert zich als de eerste ‘detacheringscommunity’ waar carrière en plezier samenkomen. De focus ligt op het vervullen van werknemerswensen zoals mentale gezondheid, hybride werken en een duurzaam werkgeverschap.

Spraakmakende Start: Van Teasers tot Impact

We lanceerden een serie spraakmakende campagnes onder de naam ‘Spoof Career Reports’ en ‘VOXPOPReporter movies’. Deze campagnes, die begonnen met een teaserfase, speelden in op de wens van veel Nederlanders om van baan te wisselen. Door middel van straatinterviews brachten we ‘het nieuwe geluid van werkend Nederland’ in beeld, ondersteund door een doordachte mediastrategie.

Spoof Career Reports

VOXPOPReporter movies

Voorbij de Buzzwords: Echte Verandering in Detachering

HUBSUB heeft een nieuwe standaard gezet in de detacheringsindustrie door een community te creëren waar werk niet alleen een verplichting is, maar een plek van voldoening en groei. Met Nieuwstraat 15 als kloppend hart heeft HUBSUB bewezen dat creatieve marketingstrategieën kunnen leiden tot echte verandering in hoe we over werk denken en praten.