Campagne Highlight Merk maart 14, 2019

Beekse Bergen: Zo open je ‘n Safari Resort

Hoe brengen we het gloednieuwe Beekse Bergen Safari Resort tot leven?​

  • Merk

    Campagne- ontwikkeling Funnelstrategie

  • Campagne

    TVC, Radio, Online

De essentie van avontuur vertalen naar een unieke ervaring

Als onderdeel van een breder ontwikkelingsplan was de opdracht aan Today’s Milk om een strategische positionering creatief te vertalen. Een uitdaging die vraagt om het communiceren van de uniciteit van Beekse Bergen naar diverse doelgroepen, op zowel korte als lange termijn.

“Ontdek wat onze natuur met je doet”

Met een nieuwe positionering die rotsvast gelooft in de verrijkende kracht van natuur, plaatst Beekse Bergen de natuurbeleving centraal in onze communicatie. Onze nieuwe slogan “Ontdek onze natuur” is niet alleen een uitnodiging, maar een belofte aan onze bezoekers.

Gouden Loeki Nominatie (2018)

De introductie van het Safari Resort is strategisch getimed rond de feestdagen—een periode waarin familie centraal staat. Met een krachtige teaser campagne in december, gevolgd door een volledige onthulling in januari, hebben we het nieuwe resort succesvol gelanceerd. De campagne omvatte indrukwekkende TV-commercials, ondersteund door radio- en online campagnes, die het unieke van overnachten tussen wilde dieren benadrukten.

Informeren en activeren tijdens de burstfase

Door nauwgezet alle elementen van de campagne af te stemmen -van budget en touchpoints tot technologie- zorgt Today’s Milk voor maximale zichtbaarheid van het Safari Resort. Continue analyse en optimalisatie van campagnedata zorgen ervoor dat we niet alleen voorspellen, maar ook daadwerkelijk realiseren wat we beloven.