Campagne Content maart 14, 2022

Elektro World

Electro World heeft het mooi voor elkaar: De zekerheid van de lokale ondernemer als fundament.

  • Campagne

    Campagne- ontwikkeling

  • Content

    Ontwikkeling Video- productie videoshoot

De Kracht van Lokale Expertise

Retail ondergaat een van de grootste transformaties ooit. In een tijdperk waarin klanten talloze touchpoints hebben en verwend worden door digitaal native bedrijven met hun ongeëvenaarde service en snelheid, roept de uitdaging voor retailers luid: ‘Adopteer omnichannel of omarm nieuwe retail’. Dat klinkt eenvoudig, maar is het allesbehalve.

De Uitdaging: Nationaal Denken, Lokaal Handelen

In het snel veranderende landschap van consumentenelektronica, waar ooit giganten als Megapool en Dixons de dienst uitmaakten, hebben nieuwe spelers zoals Coolblue en MediaMarkt het stokje overgenomen. De kans op succes lijkt klein zonder een strategie die digital-first is. Echter, Electro World bewijst dat er een alternatieve route is.

Nationaal Denken, Lokaal Handelen

De kracht van Electro World schuilt in de meer dan 140 lokale ondernemers. Elk van hen biedt met passie en diepgaande kennis van hun klanten de best mogelijke service op drie verschillende niveaus: basis, geavanceerd en luxe.

 

De uitdaging was om de kracht van de lokale ondernemer en de diversiteit van oplossingen te communiceren in een landelijke campagne. Today’s Milk ontwikkelde hiervoor een strategische aanpak. In de ‘TOUCH’-laag van de campagne introduceerden we ‘Bas’, een typische Electro World ondernemer. We volgen Bas in zijn dagelijkse activiteiten, waardoor de oplossingen die Electro World biedt tastbaar en merkbaar worden. De TV-commercial biedt aan het eind ruimte voor de namen van andere Electro World ondernemers, om de uniforme betrokkenheid en service te benadrukken.

Campagne: ‘Mooi voor Elkaar’

n de bijbehorende radio-commercial komen echte ondernemers aan het woord over wat zij hun klanten bieden. Deze persoonlijke benadering versterkt de merkbelofte en maakt de unieke waarde van iedere ondernemer duidelijk.

Met deze aanpak heeft Today’s Milk de lokale expertise en persoonlijke service van Electro World op een innovatieve manier in de schijnwerpers gezet, wat leidt tot een sterkere merkidentiteit en grotere nationale bekendheid.

Content
Media

Wij geloven erin, nee: weten zeker, dat de combinatie van content en de juiste media in de funnel een boodschap versterkt. De ‘bucket-list’ activatie die we ontwikkeld hebben, hebben we gemedialiseerd op social media om de mentaliteit verder te laden en bewijzen. 

Het resultaat

De cijfers

0

Buckets besteld in de introductie periode

0

Bucket list activaties

0

% boven benchmark