Campagne Content Media augustus 8, 2019

Capital C

Hoe verkoop je ‘n evenement tijdens ‘n lockdown? Not A Normal Christmas Party

  • Campagne

    Campagne- concept

  • Content

    Ontwikkeling Video- productie videoshoot

  • Media

    Mediastrategie

Een Kerstfeest tijdens de lockdown

De eindejaarsperiode van 2020 zou bruisend moeten zijn in de High Light van Capital C, een exclusieve evenementenlocatie op de zesde en zevende etage van het creatieve bedrijvenhub in Amsterdam. Deze bijzondere plek, geschikt voor 400 gasten met een dakterras en uitzicht over de stad, was het toneel voor evenementen variërend van exclusieve diners tot mode-shows van Amsterdam Fashion Week. Echter, de uitbraak van COVID-19 maakte fysieke bijeenkomsten onmogelijk, wat een directe impact had op de geplande evenementen.

Hervormde Plannen: Creativiteit in Lockdown

De uitdaging was aanzienlijk: hoe transformeer je een fysieke evenementenlocatie tijdens een wereldwijde pandemie? De antwoorden lagen in de creatieve en technologische mogelijkheden van de locatie. Capital C, voorheen een diamantslijperij, herbergt nu een high-end TV-studio met uitgebreide uitrusting, inclusief geavanceerde video- en audioapparatuur en een razendsnelle breedbandverbinding—ideaal voor het hosten van grote online evenementen.

Streaming als Normaal

Met de verschuiving naar thuiswerken en het gebruik van platforms zoals Zoom, Microsoft Teams en Cisco Webex, werd duidelijk dat een virtuele evenementoplossing essentieel was. Geïnspireerd door deze trend lanceerde Capital C ‘NOT A NORMAL CHRISTMAS PARTY’, een innovatief virtueel feestconcept dat traditionele bedrijfsfeesten een frisse, creatieve draai gaf. Dit evenement kenmerkte zich door live optredens van comedians, dynamische sets van top DJ’s en een thuisbezorgde feestbox met cocktails en borrelhapjes om de feestvreugde te verhogen.

Snel en effectief

Om het nieuwe concept te promoten, ontwikkelde Today’s Milk een humorvolle campagne die werd opgenomen in de “High Light”, op de 6e verdieping van Capital C. Deze campagne werd strategisch ingezet via sociale media en ondersteund door de mediastrategie van Today’s Milk, waardoor het concept binnen slechts drie dagen van idee tot lancering een succes werd. Dit niet alleen gaf een boost aan het moreel van vele thuiswerkende teams, maar ondersteunde ook de culturele sector in een uitdagende tijd.